Email Beveiliging

Neem de controle van uw mailbox terug in handen

Inkomende Email Filtering

Bescherm uw netwerk

€ 3,-/ maand / domein

Elimineer spam en virussen uit uw email voordat ze uw netwerk bereiken.

Email Archiveren

Back-up en naleving

€ 7,-/ maand / domein

Verlies nooit meer een email en zorg voor emailgegevensintegriteit voor wettelijke naleving.

Uitgaande Email Filtering

Bescherm uw reputatie

€ 3,-/ maand / domein

Voorkom dat spam en virussen uw netwerk onbewust verlaten.

Blokkeer bijna 100% van de virussen, malware en spam voordat ze ooit in uw mailbox komen.

Inkomende emailfilters bieden u al deze voordelen ...

 • Volledige inbox bescherming tegen concurrerende prijzen
 • Extreem nauwkeurige filtering
 • Eenvoudige configuratie
 • Verhoog de e-mailcontinuïteit en redundantie van inkomende email
 • Verschillende rapportage-opties
 • Vriendelijke interface om u de volledige controle over uw e-mail te geven
 • Verhoog de productiviteit van medewerkers
 • Compatibel met elke mailserver

Waarom kiezen voor SpamExperts inkomende filter?

Inkomende e-mailfilters filteren alle inkomende email en elimineren spam en virussen voordat deze bedreigingen uw netwerk bereiken met een nauwkeurigheid van bijna 100%. Dankzij het uitgebreide controlepaneel behoudt u de volledige controle. Bovendien is uw e-mail in de wachtrij geplaatst voor het geval uw emailserver niet werkt. In de wachtrij staande email kan worden geopend, gelezen en beantwoord via de web-interface, wat bijdraagt aan de continuïteit van uw inkomende email!

Waarom heeft u een professionele inkomende filter nodig?

Stop met het risico van IT-netwerkbedreigingen. Als uw Inbox elke dag overvol is met ongevraagde bulkmail, dan is dat een teken dat u een professionele Incoming Filter-oplossing nodig hebt. Krijg volledige bescherming voor je Inbox en zeg gedag tegen spam, virussen en malware!

Hoe het werkt

Zodra uw domein (automatisch) is geïmplementeerd in het binnenkomende filter en filteren is geactiveerd, gaat email door de filter van SpamExperts. Inkomende emails worden veilig geanalyseerd en in realtime gescand. Geen training of configuraties vereist en alles werkt uit de doos. Alle berichten die als spam zijn gedetecteerd, worden naar de quarantaine verplaatst, terwijl niet-spam naar uw emailserver wordt verzonden. De quarantaine kan worden gecontroleerd in het gebruiksvriendelijke SpamPanel, via emailrapporten of zelfs rechtstreeks in uw emailclient! Geen verspilde tijd meer in de omgang met spam, focus uw energie eenvoudigweg op zakelijke taken, terwijl u de volledige controle behoudt.

Uitgaande emailfiltering biedt u al deze voordelen ...

 • Nooit meer blacklisten
 • Vermijd de-listing gerelateerde kosten
 • Verbeter de productiviteit van medewerkers
 • Bescherm de reputatie van uw merk en IT-systemen
 • Vergroot de continuïteit en levering van uitgaande email
 • Verbeter de beheersbaarheid van misbruik

Wat is uitgaande filtering?

Uitgaande emailfilters zijn van vitaal belang om de reputatie van uw IT-infrastructuur te waarborgen en ervoor te zorgen dat al uw uitgaande e-mail veilig arriveert waar dat moet. Deze professionele oplossing zal voorkomen dat spam en virussen uw netwerk verlaten en voorkomen dat uw IP ('s) opnieuw op de zwarte lijst komen te staan. Bovendien biedt het uitgaande Filter van SpamExperts u de rapportage en hulpmiddelen voor het detecteren van besmette accounts en het blokkeren van gebruikers die spammen.

Waarom heeft u het nodig?

Heeft uw netwerk ooit email spam verstuurd zonder dat u dat wist? Vanwege netwerkgebreken kan bijna elk apparaat in gevaar worden gebracht om uitgaande SMTP te verzenden, waardoor spam of malware uit uw netwerk kan worden verzonden zonder dat u het weet! Daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in een professionele Outgoing Filter-oplossing. Handhaaf de goede reputatie van uw bedrijf, zorg dat spam uw netwerk niet verlaat en voorkom dat u op de zwarte lijst komt te staan zodat uw email altijd binnenkomt waar deze bestemd is.

Emailarchivering biedt u al deze voordelen ...

 • Inclusief inkomende & uitgaande e-mailfiltering!
 • Realiseren van wettelijke naleving
 • Gebruiksvriendelijk gegevensbeschermingsbeheer
 • Gecomprimeerd, gecodeerd en veilig archief
 • Verlies nooit meer een email!
 • Verbeter de prestaties van het IT-systeem
 • E-mailcontinuïteit, ondersteuning voor journaling en eenvoudige heraflevering toegevoegd

Emailarchivering

Met emailarchivering worden alle inkomende en uitgaande e-mailberichten beschermd en beschermd voor latere toegang. Het is een geweldige manier om verloren of per ongeluk verwijderde emails te herstellen, de auditreactie te versnellen, emails en bijlagen met betrekking tot intellectueel eigendom te beveiligen, evenals voor eDiscovery-doeleinden in geval van een geschil.

Waarom heeft u het nodig?

Bent u op zoek naar een belangrijke email van vorig jaar, maar kunt u deze niet vinden en riskeert een boete of verliest u een belangrijke zakelijke deal als gevolg hiervan? Voorkom dit met een professionele Email Archiving-oplossing. Emailarchivering is een essentieel hulpmiddel om een veilige back-up van alle email te behouden en wettelijk te voldoen.

Tegelijkertijd, omdat emailuitwisselingen gerechtelijke macht hebben en juridisch bindend zijn, is emailcompliance een uiterst belangrijke zorg voor organisaties geworden. Daarom is het in bepaalde industrieën verplicht om een veilige back-up van alle emailberichten te bewaren en wettelijk te voldoen.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Onze technici kunnen u op maat gemaakte oplossingen bieden die volledig zijn afgestemd op uw wensen, ongeacht of u een klein bedrijf of een grote onderneming bent.

Neem contact op